10. března 2022

Creatio - Přistání mimozemšťanů

Dobrý den, milí snílci. Máme tu zase druhý čtvrtek v měsíci a s ním tu je opět nějaké moje dílo.

U minulého mého obrázku jsem se zmiňovala, že teď pojedu podle svých vlastních témat ke kreslení. Původně proto, abych vám dala důkaz, že na to něco nakreslit jde. Ale spíš já nemám žádné nápady na to, co ještě nakreslit.

Ať tak, či tak, nakreslila jsem obrázek s názvem přistání mimozemšťanů. Tady je opět patrné, jak neumím kreslit lidi. A jak to tak vypadá, UFO asi taky ne. Vždyť ten létající talíř ve skutečnosti vypadá, jako lis na citrusy. Na druhou se mi ale líbí ten strom a ty mraky.

Jinak, nikdy jsem o existenci mimozemšťanů nepochybovala. Vesmír je příliš veliký na to, abychom tu byli jen my.

Kreslila jsem to normálně pastelkami. Těmi nejmenšími z nejmenších, co mám. Není s nimi nejlehčí práce. To přiznávám. Ale kdo by je vyhazoval, že jo?

A co vy? Jaký vy máte názor na mimozemšťany? A opravdu nechcete něco nakreslit na tohle nebo i na nějaké jiné mnou zadané téma? Nejnovější je „Můj vysněný dům“. Ale jak říkám. Můžete si vybrat kterékoliv jiné. Za nakreslení tematického díla získáváte Bludišťáka. Nebo pokud vám nevyhovuje ani jedno, zkuste cokoliv jiného.

Opravdu vás nic nenapadá? Žádná kresba? Malba? Koláž? Nic? Nebo můžete něco vymodelovat. I to se počítá. Pokud jste tedy členy Klubu snílků, můžete svá díla posílat na email klubu klub.snilku@email.cz.

Do komentářů, ale i na e-mail můžete též psát náměty na témata, na která mám něco nakreslit já. A nešetřete mě. Ať je to zajímavější pro mě i pro vás.

S přáním hezkého zbytku týdne 

Raja Luthriela

Žádné komentáře:

Okomentovat