17. února 2022

Creatio - Téma 18: Můj vysněný dům

Dobrý den, milí snílci. Je tu třetí čtvrtek v měsíci a s ním přišlo i vyhlašování nového tématu ke kreslení.

Téma č. 18 – Můj vysněný dům

Každý má nároky na bydlení jiné. Někdo touží po bydlení v rodinném domě a jinam by ani za nic nešel. Někomu stačí malý dvorek a zahrádka se třemi záhonky. A jiný potřebuje statek a pozemek o velikosti několika hektarů. Už jsem slyšela i o odvážlivcích, kteří bydlí v jurtě či v mobilheimu. A pak jsou lidé, kteří dávají přednost paneláku, protože je to pro ně pohodlnější. Ví, že to, co jsem doposud vyjmenovala, znamená i hodně práce. Protože je furt co udržovat, že jo. Někdo se do ní pustí rád. A jiný se tím zase nechce zatěžovat. Protože každý má jiné priority a jiné představy o trávení volného času. Dokonce i jiné nároky na sousedy, okolí a hluk. Jak jste ale na tom vy? Napadá vás nějaký jiný způsob bydlení, který jsem doposud nevyjmenovala, a vy po něm zrovna toužíte?

Prosím, překvapte mě a pokuste se něco nakreslit.

Za každý obrázek, který vytvoříte na mnou vymyšlené téma, získáte Bludišťáka.

Pokud vás ale tenhle námět nezaujal, podívejte se do Seznamu starších témat. Třeba vás něco upoutá tam.

Pokud se vám témata nezamlouvají, můžete mi poslat něco mimo ně, i když za to Bludišťák není. Budu však také ráda.

Do komentářů, ale i na e-mail můžete také psát náměty, co mám nakreslit já. A nešetřete mě. Ať je to zajímavější pro mě i pro vás.

Email klubu snílků je klub.snilku@email.cz. Do předmětu napište Creatio. Pokud kreslíte dílo na nějaké mnou určené téma, přepište tam i téma. Do emailu pak prosím zmiňte i název toho tématu.

S přáním krásného zbytku týdne Raja Luthriela

 

Žádné komentáře:

Okomentovat