9. září 2021

Creatio: Odlesk vesmíru

 Dobrý den, milí snílci. Dnes je druhý čtvrtek v měsíci a já bych vám chtěla představit další svůj výtvor. 


Tentokrát jsem se pokoušela o takovou abstrakci v programu Malování. Vlastně je to takové neplánované a nepromyšlené dílo. Jen jsem si tak kreslila, co mě napadlo a vyšlo mi z toho tohle. Je to ta nejrychlejší a nejlehčí věc, kterou jsem kdy na klub snílků zveřejnila. Kupodivu to ale nevypadá zle. Respektive zajímavě to vypadá, jen když se na to člověk dívá z větší dálky. 

V podstatě je tohle můj oblíbený styl. Nějaké nenápadné pozadí a někde v prostředku kulatý nebo oválný výřez, kde je něco jiného. Takový průzor do jiné reality. Jeden čas jsem na to byla ujetá. Možná, že C. G. Jung by mi k tomu měl co říct, ale to je teď bezpředmětné. 


Pokud jste členy Klubu snílků, můžete také tvořit a posílat své kresby, malby a třeba i koláže na email klubu klub.snilku@email.cz.

Pokud vás nenapadá, co kreslit, můžete se inspirovat mnou zadanými tématy. Například teď je aktuální téma „Mé vnitřní já“. Klidně si ale můžete vybrat nějaké starší. Za poslání tematického obrázku můžete také dostat bludišťáka.

Do komentářů, ale i na e-mail můžete též psát náměty na témata, na která mám něco nakreslit já. A nešetřete mě. Ať je to zajímavější pro mě i pro vás.

S přáním hezkých prázdnin Raja Luthriela




Žádné komentáře:

Okomentovat