13. června 2016

Vzducholoď čtyřicátá sedmá

The safest port is home. by Caz747Milí zlatí,

to mi to trvalo, sehnat kolegyni, ale podařilo se. Naše velevážená veleMaglaiz se konečně aspoň na chvilku prokousala školou do bodu, kdy bylo možno požádat o pomocnou ruku, a tam jsem požádala a ruka mi byla podána, děkuji :)

Dnes tu máme jednu žadatelku o místo na vzducholodi a místo bylo jí po zvážení dopřáno! Tak nám vítej a ať se ti s námi dobře létá a tvoří.

Nové členy nabíráme každou chvíli, tak neváhejte a žádáte-li si o členství, čtěte vstupní podmínky a hlašte se. Už se na vás těší celý Klub Snílků! :)


Nikia - cup-of-dreams.blog.cz - cup-of-dreams@seznam.cz - ANO

Přestože na blogu nějak extrémně zasněné články nemám, jsem snílkem dnem i nocí. Píšu si deník se seznamem mých přání a na blog přispívám svými zážitky :-) Vaše komunita se mi líbí a ráda bych byla součástí :-)

M.: S takovou adresou to vypadá nadějně! Popisek blogu mi ten první dojem lehce zpraží, neb propagaci kouření nefandím (a ze slova"cígo" mi ježí peří na zátylku), ale když se na blog podívám, je jednoduše hezký, tak třeba to nebude tak zlé :)

Články vypadají velice slušně, zaujal mě třeba ten o Eko výzvě (hned putuje do Interestia), kde mě zároveň těšíš i připsáním zdroje ke grafu.

Za zmínku stojí fakt, že tvůj blog je tak trochu letošní benjamínek. Články se na něm objevují teprve od ledna a starší tvorbu jsem nedohledala, přestože byl založen už v roce 2012. Tak nevím, jestli jde o pálení mostů a nový začátek, nebo jestli tohle JE tvůj skutečný blogový začátek, každopádně palec nahoru, zatím to vypadá dobře. A oceňuju, že to podáváš tak nějak normálně a ne jako "sledujte, jak teď ze mě bude děsně velká veganka". Prostě se, podle vlastních slov, "tak nějak zase začínáš zajímat o životní prostředí, o přírodu celkově", a to je fajn, stejně jako tendence pracovat na sobě a být lepším člověkem.

Zdroje poctivě uvádíš, články jsou smysluplné a čtivé. Já myslím, že se za snílka rozhodně dáš považovat, takže proč ne. A myslím, že mám možná i nového človíčka do Bloglovinu. ANO.

P.S.: Bude nějaká recenzička o té Travel Bible? Chystám se si ji pořídit, tak by mě zajímalo, jak se ti četla :)

Maglaiz: Ač jsem nekuřák, dokázala bych si představit, že si ke čtení tohoto blogu uvařím kávu hezky do šálku a k tomu si dám jednu starou dobrou lehkou Lucky strike. V "propagaci kouření" bych problém neviděla, ostatně to bychom museli začít pranýřovat i Marii Doležalovou a její blog Kafe a cigárko. Nikia patří k blogům střízlivého zaměření, ovšem jsem toho názoru, že bychom měli mít ve svých řadách i takového blogera, který ony vzletné duše zase přitáhne na zem, a pokud nám bude Nikia servírovat články o cestování, zdraveém životním stylu a o kulturních zážitcích... ostatně měla by silného parťáka v M. Říkám ANO, jelikož trocha reality Snílkům neuškodí.


2 komentáře:

  1. Mnohokrát děkuji za přijetí a za krásná milá slova
    Na blogu se vyskytuji snad už od roku 2011, takže ten současný opravdu prošel pálením mostů, když jsem se po pár letech zase vrátila k psaní.
    A recenzička bude, jen co se k tomu dokopu!

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: ;) Rádo se stalo.
    Myslela jsem si to.
    A těším se :)

    OdpovědětVymazat