29. června 2016

Kontrola čtyřicátá třetí

Milí snílci!

Léto je v plném proudu a najít si čas na blogovou práci nějak není lehké, a to prosím nestuduju, nepracuju, no nic nedělám, jen furt někde lítám! Tudíž mám obrovský respekt k lidem, kteří pracují, studují, dělají, a přesto si najdou čas pro vás i teď v létě vydávat články. Nechápu, jak to dělají.

Ale nebojte se zatím nic, červencová kontrola přece jen proběhla na čas.

Máte-li zájem nechat se prodrbat dobrovolně, směle se hlašte na klubový e-mail. Ovšem nemyslete si, na každého dojde! ;)

Zdar a dodržujte pitný režim, dehydratace umí v létě obzvlášť zkazit den,
M.


Návrat k minulému vydání

1) Auril - auril-pise.blog.cz - ANO

Auril se nevzdává bez boje a podřimující blog vytrhla ze spárů červené karty hromadou nové tvorby. Tak to jsme rádi a držíme palce, ať přijde ještě víc inspirace :) Tož všichni máme občas krizičku, to je normálka. A nebo neni čas. ANO.

2) Daletth - daletth.webnode.cz - ANO

Daletth se taky nevzdává, je ovšem, zdá se, v "přechodu". Já tato období upřímně miluju, vždycky mě to u druhých blogerů nabudí, potěší a napíná, protože jsem hrozně zvědavá, jaké bude blogerovo nové hnízdo a jeho nové já. Takže bych to viděla tak, že si rozhodně chci počkat, co z toho bude, a budu doufat, že až se Daletth rozhodne, dá vědět s novým odkazem, bude-li chtít s námi stále ještě létat. Pokud se tam nerozjede nějaká nadměrná protipravidlová neplecha (ale to si nemyslím), tak určitě nebudeme chtít o takovou členku přijít. ANO.

Kontrola dnešní

1) Aerosol - in-air.blog.cz - ANO

Prakticky k tomu nemám co říct oproti poslední kontrole. Všechno v pořádku :) ANO.

2) Blondie - lawyergirl.blog.cz - ANO

Něma probléma. Parádní rozumně působící blog. Škoda, že se taky občas nevidíme tady při nějaké klubové aktivitce. ANO.

3) Bony - katerinabonyova.blog.cz - ANO

Je to trochu občasník, ale poslední článek je z dubna, takže vyloženě o neaktivitě se tu mluvit nedá a ničemu to tedy nevadí. A nic jiného k tomu taky nemám. Zase škoda, že se tu nevídáme. ANO.

4) Dragita - dragg.blog.cz - OPATRNĚ

Minule jsme byly s Dorkou dost velkorysé k neozdrojovaným často užívaným avatarům, takže tentokrát si dovolím jen trošičku šlápnout do země. Zajímal by mě autor u tohohle draka (samozřejmě mě klidně ukamenuj, je-li tvůj, ale při porovnání s tvou ostatní tvorbou si to úplně nemyslím...). Pak je tu pořád ten nejasný pastelkový avatar u Kreslím, který jsem zmiňovala už minule a stále také není ozdrojovaný ten u Chci si přečíst, ačkoli mi tu někdo minule sliboval, že tam ten zdroj bude nebo že bude nahrazen vlastním. V podstatě od té minulé kontroly do téhle rubriky nepřibyl žádný článek, takže prozatím se to dá přehlédnout, ale zajímalo by mě, jaký je tedy plán do budoucna - protože jestli se k tobě podívám příště a budou tam nové články s pořád nejasnými obrázky, tak budu klovat. Byl by k tomu prosím nějaký komentář? OPATRNĚ.

5) Elizabeth - in-my-black-dreams.blog.cz - OPATRNĚ

Chybí mi zdroj banneru v poslední povídce. A chybí mi nějak i u avatarů u dalších povídek, jako třeba tady a tady. Jinak to vypadá, že máš na zdroje poctivou politiku, tak by byla škoda pohořet jen na těch pár nedotažených, ne? OPATRNĚ.

Na viděnou příště!


5 komentářů:

  1. Ups, ďakujem za upozornenie, s tou poslednou poviedkou som si to nejako neuvedomila. Avatary k tým ďalším boli z predošlého dizajnu. Ale už som to aj opravila. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jů, děkuju. Mám (prozatím dozkouškováno), tak se budu snažit polepšit!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, polepším se. ;)Vyjádření k obrázkům - nezdrojovala jsem vlastní obrázky, takže příště to raději uvedu. Oko u Chystám se číst má zdroj tuším v prvním článku, no, asi bych měla taky vyfotit své knihy (a pak připsat, že je to mé foto) - bude to jednodušší.Pastelky jsou moje fotka, jen upravená.Drak - je ilustrace, kterou pro mě nakreslil kamarád - napíšu jeho jméno tedy pokaždé, když obrázek použiji. ;)K aktivitě. Chci to rozjet srpen/září. Možná něco přidám už teď, ale mám energii akorát na to, abych dokončila opravu rukopisu knihy - termín konec srpna.Momentálně řeším to, abych měla vůbec kde bydlet, za co jíst a zpracovávám rozchod. Letos je divný rok - napřed jsem byla pořád nemocná... a teď jsem zůstala sama se psem, bez práce.Kdyby mi nezáleželo na blogu a klubu Snílků, nepíšu to sem. Prosím strpení ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Tisíceré díky za vyjádření se, ty trable mě mrzí. Držím palce, ať se z toho brzy vylížeš. Taky mám letos divný rok :P To dáme ;)

    OdpovědětVymazat