21. dubna 2012

Imaginarius - Iluze dvacátá sedmá

Dobrý večer,
pátek je tu a s ním se hlásí i Imaginarius. Nějak to utíká, že? Doufám, že mi prominete malinké zpoždění ohledně Imaginaria, ale mám toho nyní ve škole poněkud více než je zdrávo a toto pracovní vytížení bude pokračovat až do začátku června, jelikož zkouškové si bude žádat oběti. Také vám tak vadí, že přestáváte mít čas na své oblébené aktivity? Mne tedy nehorázně, protože jak na potvoru se mi v hlavě líhnou další a další nápady na různé literární experimenty, jenže si musím nechat zajít chuť.

Nuže vraťme se ale k Imaginariovi. Opět bych chtěla poděkovat všem, kteří poslali či se aspoň snažili o Iluzi. Sice tento týden poslala svůj příspěvek jen Nancy F., avšak věřím, že vám nebude líno se zapojit do Iluzí i staršího data, neboť i ony jsou stále otevřeny (ano, můžete psát své básně a příběhy i na Iluzi číslo jedna).

[V.]

Jak je vidět, tak vás skutečně více inspirují depresivní obrázky, než ty s pozitivní tématikou. Přece jen do oné správné negativní nálady se člověk dokáže vžít a dostat snadno, s opačnou emocí je to těžší. Někdy si kladu otázku, proč tomu tak je. Možná mi někdo z vás ve svém příběhu či básni na onu otázku odpoví...

Dnes to bude jen jeden obrázek. Ovšem nebojte se, na píseň jsem nezapomněla.


Své Iluze zasílejte, prosím, na klubový e-mail: klub.snilku@email.cz
Děkuji za pozornost a příští pátek na shledanou.

Snění zdar a cyprealismu zvlášť!
Vaše Maglaiz

Žádné komentáře:

Okomentovat