30. března 2012

Imaginarius - Iluze dvacátá čtvrtá

Dobrý večer vespolek,
týden se s týdnem sešel a my se opět setkáváme u stolu, abychom si shrnuli stopy, které jsme nalezli v iluzích. Přece jen drahý kapitán Imaginarius si zaslouží být naleznut a zachráněn, avšak bez snílkovské pomoci ho stěží nalezneme. Převelice děkuji snílkům, kteří se neohroženě pohroužili do snění a nalezli v něm další důležité indicie vedoucí ku zjištění správného kurzu.

Dlouho jsem uvažovala nad tím, jaký obrázek by se pro dnešní iluzi hodil. Deviantart je příliš velký oceán pro malou rybu, jako jsem já. Říkala jsem si, že by to spíše chtělo křídla a z výšky přehlédnout masu vody skládají se z opravdu velice zdařilých děl. Nakonec mé oko spočinulo na dvou obrázcích. Nuže, Snílkové, pište, pište a nezapomínejte bádat i nad staršími iluzemi.

A něco pro dekadentní duše, které rády depresivno a ponurost.

Jsem velice potěšena tím, že se nápad s písničkou ujal. Minule jsme zde měli melodii uklidňujícího rázu, dnes bych si dovolila podtrhnout písní význam obrázků, který v nich vidí mé maglaizovské já.


Stejně jako minule i dnes vám budu vděčna za to, když odkazy na své iluze zašlete na náš klubový mail: klub.snilku@email.cz.

Tímto bych si dovolila se s vámi rozloučit. U příští iluze na shledanou.

Snění zdar a cyprealismu zvlášť! Třikrát nazdar bude stačit.
Vaše Maglaiz

10 komentářů:

  1. Omlouvám se za ten kus textu, který jaksi odmítl přijmout šedé pozadí za své a vybral si místo něj jiné. Jedná se o technický problém, který se mi nedaří odstranit. Budu vděčná za každou pomoc.Maglaiz

    OdpovědětVymazat
  2. Jinak měl bych zájem o jednu rubriku. Viz email

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné obrázky, příjemná muzika... to se to bude tvořit

    OdpovědětVymazat
  4. Oba obrázky jsou velmi inspirativní, nějak nevím, který si vybrat. Minulý týden jsem se k tomu nějak nedostala, ale tentokrát bych to chtěla napravit a zúčastnit se.

    OdpovědětVymazat
  5. Druhý obrázek je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  6. maglajzíku? můžeš tam prosím dát správné odkazy, abych ty deviace mohlo favnout? :P prsím!

    OdpovědětVymazat
  7. Tak odkaz je již poslán. Musela jsem to napsat narychlo, tak je příběh hodně kraťoučký, ale zbytek týdne nebudu na netu.

    OdpovědětVymazat
  8. [6]: Drahé sele, mrknu se na to až zítra k večeru, jinak to najdeš i přes můj účet na DA

    OdpovědětVymazat
  9. [6]: Babe, již jsem to spravila.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, som adminom webu http://otakuco.hostoi.com/ a chcel by som ti navrhnuť, či by si si s mojim webom nevymenil/a ikonku :) Moju nájdeš na konci stránky. :) Pošli mi svoju ak maš záujem.

    OdpovědětVymazat