15. září 2023

Creatio - Lotosy

Zdravím, milí snílci. Po delší době jsem tu s mým vlastním výkresem. A moc se vám všem omlouvám, že jsem článek nestihla zveřejnit včera. Proto to dnes musím napravit. 

Pro tyto lotosy mi byla předlohou jedna krabička, kterou jsem koupila i s poznámkovými papíry uvnitř. Na svém osobním blogu jí mám dokonce i vyfocenou, takže to můžete porovnat. Obrázek jsem kreslila už v létě a od té doby čeká, až ho zveřejním na Klubu snílků.

K lotosům jako takovým vlastně ani žádný vztah nemám. Ani pozitivní, ani negativní. Jsou to hezké květiny, ale mému srdci jsou bližší jiné. Přesto mi ale ten den přišlo jako dobrý nápad nakreslit zrovna je. Nevím proč. Možná mi jen přišly jako dobrý objekt. Snad jsem jen chtěla nějakou druhotnou činnost při poslechu televize. Jo a té samolepky v levém horním rohu si nevšímejte. Tu jsem tam nalepila jen tak. 

Pokud jste členy Klubu snílků, můžete tvořit a posílat své kresby, malby a třeba i koláže na email klubu klub.snilku@email.cz.

Pokud vás nenapadá, co kreslit, můžete se inspirovat mnou zadanými tématy. Například teď je aktuální téma „Růžová“. Klidně si ale můžete vybrat nějaké starší. Za poslání tematického obrázku můžete také dostat Bludišťáka.

Do komentářů, ale i na e-mail můžete též psát náměty na témata, na která mám něco nakreslit já. A nešetřete mě. Ať je to zajímavější pro mě i pro vás.

S přáním hezkého zbytku týdne 

Raja Luthriela

2 komentáře: