31. srpna 2023

Creatio - Motýli (Od Lan Wangjiho)

Zdravím, milí snílci. Dnes opět nastal čas, abych zveřejnila další obrázek od Lan Wangjiho. Tentokrát na téma Motýli. Kdyby všichni byli takhle aktivní

Myslím, že i tenhle obrázek vypadá dobře. Ti motýli jsou takoví stylizovaní. Dokážu si je představit jako součást nějaké dekorace. Povedla se i ta dýně a ty hřbitovní svícínky. Jako celek to vše působí jako dost nesourodé zátiší. Ale o to víc je to originálnější.


A co nám o něm píše Wangji?

Podzimní zátiší, fantazie a část mého stolu u postele. Ano sbírám hřbitovní svíčky. Doma jich mám možná už přes třicet. Každá z nich má svůj příběh, který si už ani nepamatuji. Takže je to něco jako zátiší střižené mou fantazií. Ty motýly se mi podle fotek, co jsem našel na internetu, nepovedly, takže z nich vznikla má fantazie. No kreslil jsem to okolo halloweenu, myslím.

Pokud jste členy Klubu snílků, můžete i vy tvořit a posílat své kresby, malby a třeba i koláže na email klubu klub.snilku@email.cz. Do předmětu vždy napište slovo "Creatio" Do emailu pak přidejte název svého díla. A když budete mít chuť, napište nám o něm pár řádků.

Pokud vás nenapadá, co kreslit, můžete se inspirovat mnou zadanými tématy. Pořád ještě je aktuální téma „Růžová“. Klidně si ale můžete vybrat nějaké starší. Za poslání tematického obrázku můžete také dostat bludišťáka.

2 komentáře: