10. srpna 2023

Creatio - Lan Wangjiho oblíbené knižní postavy

Zdravím, milí snílci. Dnes mám pro vás další tvorbu od Lan Wangjiho. Tentokrát na téma Oblíbená knižní postava. A on nám zaslal hned tři. 

Wangji nám poslal své oblíbené postavy z mang. Pro ty kdo by to nevěděl, je to takový japonský druh komiksů, které jsou kresleny takovým tím typem kresby, který všichni znají z anime seriálů. A ano, myslím, že i komiksy, ať už jakékoliv, se dají počítat, jako knihy. 

Itachi Uchiha je postava z Naruta. A myslím, že se povedl. Když to člověk porovná s předlohami, jde poznat, že je to on. 


Tohle by měl být podle popisku Sabaku no Gaara. Ten hrál v Narutovi také velice významnou roli. U tohoto obrázku se mi hodně líbí pozadí. Je takové hodně umělecké. 


Tato postava se jmenuje Ai Enma a je z příběhu Dívka z pekla. A máme jí tu hned ve dvou provedeních. A každé má něco do sebe. 

 

Pokud jste členy Klubu snílků, můžete i vy tvořit a posílat své kresby, malby a třeba i koláže na email klubu klub.snilku@email.cz. Do předmětu vždy napište slovo "Creatio" Do emailu pak přidejte název svého díla. A když budete mít chuť, napište nám o něm pár řádků.

Pokud vás nenapadá, co kreslit, můžete se inspirovat mnou zadanými tématy. Pořád ještě je aktuální téma „Fialová“. Klidně si ale můžete vybrat nějaké starší. Za poslání tematického obrázku můžete také dostat bludišťáka.

2 komentáře: