6. července 2023

Creatio - Depresivní anděl (Od Lan Wangjiho)

Zdravím, milí snílci. V klubovém emailu nám opět přibyl příspěvek. A opět od Lan Wangliho. Vlastně poslal kresby na různá témata, ale já je zveřejním postupně.

A jako první tu máme obrázek na téma Andělé. A když anděl, proč ne temný? Lan Wangji se zmínil o tom, že je to dílo z roku 2020. Vlastně si i vybavuju, že kdysi dávno tento obrázek zveřejnil na svém blogu.

Kresba je docela působivá. Nejvíc se mi na ní líbí, jak Wangjimu povedlo nakreslit anděla tak, aby byl mírně natočený. A to je těžší, než ho udělat rovně. A myslím, že on to zvládl obstojně. 

Pokud jste členy Klubu snílků, můžete i vy tvořit a posílat své kresby, malby a třeba i koláže na email klubu klub.snilku@email.cz. Do předmětu vždy napište slovo "Creatio" Do emailu pak přidejte název svého díla. A když budete mít chuť, napište nám o něm pár řádků.

Pokud vás nenapadá, co kreslit, můžete se inspirovat mnou zadanými tématy. Pořád ještě je aktuální téma „Modrá“. Klidně si ale můžete vybrat nějaké starší. Za poslání tematického obrázku můžete také dostat bludišťáka.

1 komentář: