3. března 2019

Kontrola sedmdesátá

Milá jarní ptáčata,

v lednu mi to s Repetitiem podle očekávání nevyšlo - věci okolo hledání a nalezení nové práce v Anglii jako obvykle způsobily dostatečný zmatek na to, abych úplně zapomněla na jakýkoli blogosvět, ale neškodí si občas odpočinout a snad to alespoň dalo někomu víc času probrat se ze zimního spánku a nakopnout blog s novou jarní energií!

Jako minule, i dnes se podívám na víc členských blogů než pět. Jednak abych dohnala mezeru a jednak prostě proto, že mi dává smysl to číslo trochu zvednout, aby se nestávalo, že se k někomu dostanu až za dva roky.

Tož! Jdeme na to.

S pozdraveM.

V minulém díle jste viděli:

4) Temnářka - VENKU

Na starém blogu se nepohnulo ani písmenko. Napadlo mě zapátrat a objevila jsem existenci druhého, který na první pohled vypadal nadějně, nicméně ani tam se autorka už víc než rok neohřála, a tak mi asi nezbyde než říct sbohem a šáteček, alespoň do té doby, než se ke mně dostane informace o nějakém jiném, aktivnějším. Přátelé, prosímvás pokud se stěhujete, zkuste si vzpomenout dát nám vědět o nové adrese, ať nemusíme vypouštět hledací draky.

5) Therese - ANO

Už už jsem si brousila červenou tužku, když jsem trochu poscrollovala dolů a zjistila, že první příspěvek na stránce není ten nejnovější. Nejnovější je z letošního ledna, a tak zatím není třeba dělat bububu. Mám radost!

6) Tea - OPATRNĚ

Čas tedy opravdu letí! Ale u nás se vždycky oceňoval kontakt a klubová aktivita, a kdo jiný by si snad zasloužil počkání než právě Tea ;) Hlavně klííd.

7) Šárka - ANO

YES! Zachráněno, a jak hezky ;)

A dnes tu máme:

1) Lea - V POŘÁDKU

2) Polgara - V POŘÁDKU

3) Opti-Mystique - V POŘÁDKU

4) Nelly - OPATRNĚ

Ťuk, ťuk. Je někdo doma?

5) Muchomůrka - NE

Nechápu, že jsem se k ní už tak dlouho nepodívala. Mea culpa.

6) Metteorwa - V POŘÁDKU

7) Le Fille Ash - V POŘÁDKU

8) Lenny - V POŘÁDKU

9) Ivišek - V POŘÁDKU

Ale popravdě bychom ocenili, kdyby byl blog víc blogem.

10) Chloe Noir - OPATRNĚ

Na blogu sice nedávno přibyl příspěvek, ale vzhledem k tomu, že se jedná spíš o otázku, zda se k tomu uspanému blogu vrátit, nedá se považovat za plnohodnotný. A tak asi ještě chvilku počkáme a uvidíme, co bude. Zda se pojede nanovo na jiné adrese nebo jak.


Tak zas příště!

7 komentářů:

  1. Vida, ještě jsem se sem chtěla naposled mrknout, než napíšu mail, jestli můžu klubu nějak pomoct, a hle, nové Repetitio :)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, tak tohle je pro mě opravdu šok, já už byla smířená s tím, že budu vyloučená a právem, protože se můžu jen stydět, na rozdíl od ostatních aktivních členů. Mockrát děkuji za pochopení a nevyhození jsem v šoku děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Neblázni ;) Od první chvíle, co jsi tu, se projevuješ jako jeden z nejaktivnějších lidí a hlavně lidí, kteří tu jsou fakt rádi a rádi se tu toho účastní. Nepsavé období má občas každý, a i když to tak možná nevypadá, nám to nijak zvlášť nevadí. Smyslem Repetitia je spíš kontrolovat, jestli mají členové ještě o členství vůbec zájem, sledovat, jestli se sem někdy vůbec podívají a zjistí, že už tu třeba nejsou,
    budou-li chtít v takovém případě zpátky, a tak.
    V Klubu je hned několik snílků, kteří jsou na svém blogu aktivní spíš míň nebo vůbec, ale účastní se místních aktivit, a to nám taky stačí

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Dobře, děkuji ještě jednou :)

    OdpovědětVymazat
  5. [5]: Promiň, pracuje se na tom, myslíme na tebe. Maglaiz momentálně nemocní s očima, takže počítač vynechává, já se k němu stěží dostanu jednou za dva týdny a Dragilia má asi taky dost jiných věcí na starosti. Což je samozřejmě o důvod víc mít dalšího aktivního správce Snad to brzo rozsekneme.

    OdpovědětVymazat
  6. [6]: Nemusíš se omlouvat. To já na sebe věčně potřebuju přitahovat pozornost.
    A taky si už dlouho říká, že bychom se měli ohledně tamtoho, nějak domluvit. Respektive jsem čekala, až uspořádáte nějakou radu starších, na které byste se dohodly mezi sebou, jestli jsem vůbec hodna toho, abych si mohla přivlastnit nějakou rubriku. Ať tak, či tak, Přeju Maglaiz, aby se co nejrychleji uzdravila.

    OdpovědětVymazat