30. března 2018

Téma týdne 14 - Beránek

Pilný Snílek

Žel žádný


Zdravím Snílci,

máme krásný páteční podvečer, předposlední březen, čas jarní a velikonoční, dokonce Velký pátek. Jakpak budete trávit své volné dny? Co vlastně pro vás Velikonoce znamenají? A co beránek? Co to pro vás je? Co si pod tím symbolem představíte? Nebo to není pro vás symbol?

Téma týdne : BERÁNEK

Nechám zcela na vaší fantazii, kam vás mysl zavede. Můžete psát povídky, básně, vlastní zážitky, nebo dumání nad skoro zapomenutými zvyky.
Jeden přítel mi kdysi řekl, že pro něj není časem díků a rekapitulování ubělého období okolo Silvestra a Nového roku, ale právě Velikonoce, kdy právě došlo k jakési rehabilitaci, regeneraci lidstva alespoň dle náboženství, ovšem onu regeneraci můžeme spatřit i v přírodě, cyklus života přece začíná znova. Zkuste si proto vzpomenout na to dobré ve vašem životě, nebo naopak odhalte temné kouty duše, s nimiž nemáte vyřízené účty.
Téma týdne je to sice poněkud podivné, leč ukažte mi snílka, který není svým úžasným a obdivuhodným způsobem podivný. Beránek - čím vším je to slovo opředeno? Bádejte, pátrejte ve své hlavince, pusťte fantazii z řetězu. Začíná víkend, je volno, jsou Velikonoce, to si můžete pro tentokrát dovolit.

Nebráníme se tu ani fikci, fotografiím nebo kresbám. Cokoliv vás chytí za srdce.



Pro inspiraci: pinterest


Přeji krásný týdem všem Snílkům :)
Maglaiz

Žádné komentáře:

Okomentovat