30. listopadu 2017

Kontrola padesátá devátá

Milí snílci!

Trochu jsem se pozapomněla a trochu bojkotuju práci s blog.cz, jelikož to je jednoduše o nervy. Nicméně ještě stíhám! Ještě je listopad! Takže tady máte nové vydání Repetitia a s ním přání všeho hezkého do adventního období. Nepanikařte. Sepište si seznamy. Hledejte inspiraci na internetu, místo abyste trávili hodiny ve městě doufáním, že na něco narazíte... ušetřete si čas a nervy, rozvažujte a nepořizujte nic, co se nebude používat. Ostatně dárky nemusí být jen hmotné.

Nedovedu v tuto chvíli slíbit, že zvládnu dodat prosincový článek na čas, vypadá to na nabitý konec roku, ale přinejhorším se uvidíme v lednu.

Polk. No to je příšerná představa, že už v příštím Repetitu by mohl být Nový Rok! Taky vám někdo ukradl celou 2017ku? :D No nic, zatím se mějte hezky, uvařte si čas a užívejte zimu hezky se zahřátými prsty ;)


S pozdraveM. vaše zahraniční dopisovatelka

Ohlédnutí za minulým dílem:

1) Metteorwa - ANO

Webovky už nespí a Mett toho asi taky moc nenaspí, ježto rozšířila rodinu o jednoho malého uzlíčka navíc! Moc gratulujeme! :)

2) Destinateus - NE

Jeden z posledních velkých mohykánů je momentálně na blogové dovolené a těžko říct, kdy se opět vrátí do procesu a zda. Ale ještě se nebudeme vzdávat naděje :)

Dnes si dáme:

1) Elizabeth - ANO

Elizabeth se přestěhovala do nového, takže měníme adresu a gratulujeme k ní :) Snad se jí v novém dobře bydlí.

2) Chat Parisien - OPATRNĚ

Z frankofilistánu hlásíme spánek...

3) Ivišek - ANO

V pořádku.

4) Krvesajka Anna - OPATRNĚ

Že by letní spánek...?

5) Lea - ANO

V pořádku.

Čau příště!

Žádné komentáře:

Okomentovat