28. března 2017

Kontrola padesátá první

Milá kvítka,

co bych to zdržovala. Nové Repetitio je na světě a už se chystá další.

Trochu se mi stýská po dobrovolnících, a vůbec po časech, kdy frčelo detailní rozebírání cizích blogů, ať už na přání či ne. Tady na tom se totiž člověk tak nevyřádí.

Co? Slyším něco? Chci vidět les rukou!

No to je ale hodně zdemolovaný les...

Revize hříšníků minulých:

1) Tereza Matoušová - zzkusebniii.blog.cz - VENKU

Bohužel ani písmenko. Tak pa.

2) Myshoolka - myshoolka.blog.cz - VENKU

Ani tady žádná změna.

Kontrola dnešní


Blog usnul, což je vidět z více posledních článků, Annika se zřejmě věnuje potajmu druhému, který by určitě mohl být zajímavý, jenže musíme počkat, než - jestli - dostaneme novou adresu. Co se stávajícího blogu týče, tam to tedy na nějaké obrození v dohledné době nevypadá.

2) Berenika - poetia.blog.cz - OPATRNĚ

Jarní spánek se dá touhle dobou očekávat, ale tady panuje ještě ten loňský O.o. Z dlouhodobé známosti a spolupráce dávám opatrně tam, kde by to jinak mohlo být na rovné ne. Život se občas může zkomplikovat každému. Jestli to ale nepomůže, tak už nemůžu víc sloužit.

3) Chloe Noir - sinister-death.blog.cz - ANO

Vidím tam jeden neozdrojovaný anime obrázek, ale spousta vlastní tvorby to vyvažuje dost na to, že pro jednou přivřu oko.

4) Jehane O'Tee - outy-jehane.blog.cz - ANO

Básničky a slunečnice. Vůbec nemám problém.

5) Le Fille Ash - listysnu.cz - ANO

Též něma problema.


+ Shōův dobrovolný odchod

Kdyby se rozdávaly ceny za nejkratší dobu působení v klubu, měli bychom tu vítěze, ačkoli těžko říct, jestli se těch pár dní dá vůbec nazvat působením. V dobrovolném odchodu samozřejmě nemůžeme nikomu bránit, ale mrzí nás to. Zvlášť u člena, který nesl příslib možného cenného přínosu. Z toho, že obratem poslaná odpověď na mail se nám vrátila jako nedoručitelná, se dá soudit, že si to zřejmě nerozmyslí. Takže sbohem, za ryby neděkuju a doufám, že si to třeba někdy rozmyslíš. My jsme otevřeni jakýmkoli návrhům, ale když je nikdo nepodává a radši jde rovnou pryč, tak je to pak těžké.

.

Chtěla bych připomenout všem vyloučeným snílkům, že v případě, že by se jali své blogy oživit či měli k nabídnutí jinou adresu a měli chuť se k nám vrátit, přivítáme je s otevřenou náručí. Vyloučení v žádném případě neznamená žádný permanentní útrum a děje se u nás prakticky výhradně z důvodu blogové neaktivity - tedy proto, abychom mohli vždycky zaručit, že po rozkliknutí odkazů v našem seznamu členů se dočtete něco aktuálního a ne dva roky staré informace.

Rádi uvítáme nováčky i staré tváře a nebráníme se jakýmkoli nápadům a inspiracím. Klub je tu ostatně pro vás!




Čau příště.


Žádné komentáře:

Okomentovat