27. října 2016

Kontrola čtyřicátá šestá

Milá snílčata!

Tři týdny na Bali jsem přežila, ale jak, to se ani neptejte. Každopádně jsem opět na drátě a kontrolování tak může pokračovat.

Doufám, že se máte krásně podzimně a že si nenecháte ujít příležitost zúčastnit se nějakého podzimně laděného snění, tvoření či hádání. Na výběr určitě je!
Na viděnou, M.


Verdikt k minulé kontrole:

Amathia - cestnicek.blog.cz- NE

Upřímně jsem čekala, že po létě se aktivitka znovu vzedme a blog se vrátí do normálu, bohužel tady ale asi zafungovaly i jiné překážky, takže od června se nic nového neobjevilo, a to už se holt přivřeným očkem řešit nedá. Jako obvykle platí měsíc na nápravu a nebude-li do příští kontroly lépe, nezbyde nám než se rozloučit.

A dnes si dáme...

1) Baruschka - baruschkasf.blog.cz - ANO

Takové obyčejné životní postřehy a myšlenky jedné maminy, příjemné počtení na vyvětrání hlavy a nic k vytknutí.

2) Dave - david-kucera.blogspot.cz - ANO

Jako obvykle nemám co vytknout. V posledním roce je tam víc písniček/textů než něčeho jiného, ale to ničemu nevadí, hlavně že to žije a Dave je pořád svůj, jako vždycky.

3) Dragilia - sileny.blog.cz - ANO

Psavecký blog, funguje, nemám co vytknout.

4) Ivišek - ivisek-hobby.blog.cz - ANO

K tomu asi nemám nic než tradiční výtky, které už jsem bezpochyby zmiňovala několikrát v minulosti - záhlaví je podle mě zbytečně velké a křiklavé, články tvořené pouze obrázky jsou tady na hraně - něco málo u nich přece jen napsáno je, ale jinak si myslím, že to je spíš galerie než blog - a je extrémně nešikovné, že se člověk nemá z hlavní stránky jak dostat na další články, pokud nejde přes menu nebo si neumí najít archiv. Ovšem to není nic proti pravidlům, jen trochu proti použitelnosti blogu.

5) Deník Krvesaje - denik-krvesaje.blog.cz - ANO

Ani tady nemám žádné poznámky, blog funguje a vše je v pořádku. Tak to má být.


A to je dnes všechno, to bylo nějak moc jednoduché, ne?

Nazdárek příště!


Žádné komentáře:

Okomentovat