1. ledna 2012

Dárek do nového roku

Tento článek je poslední na blogu libere.blog.cz. Prosím, čtěte tedy.

Nebojte, klub nekončí.
Snad jsem vás tolik nevyděsila! Ale následující změna bude opravdu velká. Je to takový náš dárek.
Klub Snílků funguje již rok. Ano, přesně rok. Začínali jsme 1. 1. 2011 a tento blog končí 1. 1. 2012 další změnou.

Pracovali jsme na nové podobě Klubu Snílků.
Proto se obávám, že se nám poslední dobou podařilo vás pouze zklamat. Nestíhali jsme a náš drahý klub se stal pouhopouhou součástí internetu. Ale my jsme rebelové s velkým R!

Pokud jsme propadli stereotypu, začali jsme zoufale toužit po změně.
To ale způsobilo jen zanedbávání povinností. Dobře si to uvědomujeme. A teď se vám to pokusíme vynahradit zase jako jedinečný klub. Nepředvídatelní jako vždy. Kdo by tušil, že z Klubu Snílků uděláme fórum na adrese:


Nekončíme, vylepšujeme!

Nevýhody:
1) BBC kód, na který si mnoho z nás nezvykne za první den. V prvním článku na nové adrese klubu máme pár "taháků" na toto.

Výhody:
1) Registrace. Možná se to zdá jako nevýhoda, ale máte tu mnoho možností.
2) Funkční chat všem na očích.
3) Možnost představení se ostatním
4) Větší přehlednost
5) Téma má větší kapacitu než článek na blog.cz (Vejde se nám tam toho víc než pouhé ukázky z vašich děl)
6) V rubrikách jako Photo není žádná čekací doba. Příspěvky zveřeníte za sebe a kdykoli budete chtít. Budou tedy aktuální.
7) Nemusíte si hledat první články u rubrik, ale u odkazu na každou máte její popis (Už žádné pletení latinskými názvy, na které si někteří stěžovali, avšak nebojte se - zůstávají)
8) Řádně aktualizovaný seznam a větší aktivita vás Snílků

Tak tedy doufám, že se na nás za neaktivitu nezlobíte.
Vše se stane přehlednější a časem se možná pustíme i do RPG. Na fóru je místa dost. Záleží jen na vás.
Někteří říkali, že skončíme. Ale na konci přichází začátek! Fórum vám dává možnost se vyjádřit větší než blog a neháže vaše přihlášky do spamů.

Nakonec přijde jednoduchý návod jak zpečetit své členství a už se nás nezbavit...
Nejdříve kliknete na tlačítko Registrovat a založíte si účet. Ale pozor! Vaše jméno musí být stejné jako blogová přezdívka, to je nové pravidlo. Ostatní jsou pořád stejná. Jste zaregistrovaní, aktivujete účet přes e-mail, který vám přijde a teď začíná to zajímavé. (http://libere.my-goo.net/f4-registrace) Dle osnovy v příspěvku, který vidíte sepíšete něco o sobě.
Jak? Pro ty, kteří neznají fórum, stačí kliknout na tlačítko "New topic" a psát. Toto tlačítko se nachází hned pod velkým nápisem REGISTRACE nebo jiným názvem tématu, zakládáte-li ho jinde. Toto platí pouze pro ty, kteří ještě nebyli přijati.
Pro ty, kteří přijati již byli platí rovnou téma členů (http://libere.my-goo.net/f2-clenstvo) Ta samá osnova, ale samozřejmě si přidejte cokoli vlastního. Jste Snílci, buďte kreativní. Inspirovat se můžete správci (http://libere.my-goo.net/f3-spravci) Pořád ještě to upravujeme, takže nás omluvte, jestli bude něco špatně. Určitě se to brzy změní do té nejlepší podoby, jakou objevíme. Ale vraťme se k tématu. Vy, kteří jste tedy již byli přijati napište rovnou do výše zmíněné sekce a přidejte odkaz na vzducholoď, ve které jsme vás přijali.

Dojde tak i k pročištění.
Kdo nemá zájem patřit do našeho klubu nejen kvůli ikonce do menu... Ten má smůlu.
Vytváříme komunitu Snílků! Lidí, kteří se vymykají, jsou jiní, jsou úžasní! Lidí, které máme rádi!
Patříte k nám? Tak se zaregistrujte!

Nejen vy se ještě ve všem na fóru nevyznáte, ale objevovat je přece krásné! A snít přitom ještě hezčí!
A teď mi řekněte, jak se vám toto líbí?

51 komentářů:

  1. Dobrá, mohu mít dotaz? Jako člen tedy kliknu na rubriku "členstvo" a vytvořím normálně "new topic" se svým jménem? Téma, které bude tedy jen moje? Rozumím tomu dobře?

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Ano, téma, které bude jen tvoje a o tobě. Můžeš si tam o sobě napsat cokoli, když u toho bude adresa blogu, tvé jméno a nějaký ten kontakt. Je to zcela na tobě.

    OdpovědětVymazat
  3. [3]: Není zač xD Musím si ještě odpovídání na tomto blogu užít. Je to k neuvěření, že už je to rok.Doufám, že se ti bude nová forma klubu líbit

    OdpovědětVymazat
  4. [4]: Je moc pěkné! A myslím, že to byla dobrá volba a skvělý nápad! Jen, nešlo by ještě udělat něco s tím, že noví uživatelé mohou přispívat až po 7 dnech?

    OdpovědětVymazat
  5. [5]: Noví uživatelé mohou přispívat. Už je na fóru menší omluva. Jediné, co vadí odeslání příspěvku je e-mail. Vyhodnocuje ho to jako Spam. Tudíž, když nebude v příspěvku zavináč nebo to uděláme chytře jako kupříkladu místo @ napsat (zavináč) a po sedmi dnech to opravit... Pak bude vše v pořádku.Omlouvám se za potíže ještě jednou.

    OdpovědětVymazat
  6. [6]: Ano, omlouvám se. Už jsem si to přečetla. Děkuji za informaci!

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se to líbí, ale vzhledem k tomu, že poslední dobou mi dost času bere fotografický klub a taky se chci více věnovat vlastnímu blogu, myslím, že se se snílky nevydám dál. Moc vám přeji, aby se vše dobře rozjelo, protože poslední dobou to tu opravdu "vázlo". Tenhle klub byl jedinečný a tímto krokem se stal ještě jedinečnějším.

    OdpovědětVymazat
  8. [7]: Není vůbec zač[8]: Ach, to je opravdu škoda.
    Snad čas přibude a třeba za měsíc či za dva ho bude dost, aby ses k nám zase vrátila

    OdpovědětVymazat
  9. Páni, docela se bojím, jestli to všechno udělám správně, protože jsem v těhle věcech tak trošičku levá. Takže se předem omlouvám, kdybych se pořdá na něco ptala, zatím to jdu prozkoumat.

    OdpovědětVymazat
  10. [10]: Jsme tu především proto, abysme mohli odpovědět, když se někdo ptá, takže dle libosti xDVěřím, že to zvládneš.
    Za sebe mohu říct, že když jsem viděla fórum prvně, tak jsem se zařekla, že tam už nikdy nepůjdu. Netušila jsem, jestli odpovídám na témata nahoře nebo dole.. A po týdnu jsem tam byla jako doma.

    OdpovědětVymazat
  11. Teda, a já už se bála...
    No, je dobře, že klub pokračuje, i když je špatně, že ne na blogu...No, já se s vaším novým prohlížečem naučím PS: členové klubu snílků zůstanou a ti, co na přijetí čekají budou nadále čekat? Nebo je všechno znova?
    A taky imaginarus, to bude normálně pokračovat?

    OdpovědětVymazat
  12. [12]: Nezahodili bysme přece něco jako je Klub Snílků. Jen potřebujeme trochu víc originality. Klubů na blogu vzniká stále víc. Blogerský klub na fóru jsem ale ještě neviděla.Fórum je ve své podstatě jednoduší než blog, jen si musíš zvyknout.Členové zůstanou a ti, co čekají na přijetí napíší do Registrace. Je to rychlejší než přijímání, takže počítám s tím, že jakmile tam napíšeš, budeš přijata ještě ten den. Já osobně nemám k tvému blogu žádné výhrady, jsi sympatická... Pak si jen trochu prolezu archiv a když i tak nic nenajdu, jednoduše přesunu tvé téma z Registrace do sekce členů.Všechny rubriky pokračují bez vyjímky, ale již neposíláš na e-mail, ale zveřejňuješ "New topic" - Nová témata.
    Je to rychlejší, napíšeš si k tomu, co chceš ty a u všeho je rovnou tvé jméno.

    OdpovědětVymazat
  13. Asi to risknu :) Koneckonců, jsem samouk, sama jsem se naučila s novým webhostingem (webnode), takže tohle přežiju. Díky za mail, asi bych si toho sama nevšimla (a myslím to vážně)

    OdpovědětVymazat
  14. [14]:V tom případě se těším až od tebe nějaký příspěvek ve fóru uvidím.Ano, vím. Někteří si toho zjevně všimnou až během delší doby. Ale je tu alespoň vidět, kdo se sem podívá jednou za uherský rok a kdo jenom čeká, že mu členství v KS zvýší návštěvnost.

    OdpovědětVymazat
  15. O víkendu si na to udělám čas a zaregitruji se

    OdpovědětVymazat
  16. [16]: Výborně, jsem na tvůj profil zvědavá

    OdpovědětVymazat
  17. Chcela som sa zaregistrovať pod prezývkou Any. Ešte som aj skontrolovala či niekto z členov alebo správcov sa tak nevolá (aj tu). A nič. Vypisuje mi, že také meno tam už je zaregistrované.Ak viete, prosím vás skontrolujte, či už niekto taký tam je a ozvite sa mi, či si musím zadávať inú prezývku.Inak, uvidíme, vyzerá to ako zaujímavý nápad

    OdpovědětVymazat
  18. ÚŽASNÉ!
    Další věc, na kterou si budu zvykat...
    ... ale zrovna u Snílků mi to nevadí :)

    OdpovědětVymazat
  19. [18]: Obávám se, že to bude zase ona chyba fóra. Dnes bohužel musím jít, ale hned zítra se ti na to podívám. Už se nám to u jedné členky stalo. V administraci nikdo takový není, ale fórum si říká své. Hned jak to bude, napíšu ti.[19]: Hlavně, když se ti u nás nadále bude líbit.

    OdpovědětVymazat
  20. [18]: Odeslala jsem ti e-mail s heslem na tvůj účet, vše už je v pořádku. Znovu se omlouvám. Chyba serveru. Snad už teď vše půjde, ale kdyby byl jakýkoli dotaz, stačí napsat e-mail

    OdpovědětVymazat
  21. [21]: Vyzerá, že to už funguje. Ďakujem

    OdpovědětVymazat
  22. [22]: Není zač. Jsem ráda, že už to jde.

    OdpovědětVymazat
  23. Člověk sem přijde po takové době, a co nevidí! revoluce v snílcích. Líbí se mi to. Možná se také přihlásím.
    Dříve Šílená.
    Brunett.

    OdpovědětVymazat
  24. Právě jsem málem prodělala infarkt ;)

    OdpovědětVymazat
  25. [24]: xD Doufám, že přihlásíš. Už jsem myslela, že jsi zmizela ze světa.[25]: To jsem rozhodně nechtěla Doufám, že se ti změna bude líbit

    OdpovědětVymazat
  26. Nevím, jestli to chápu dobře.
    Já jako NEČLEN... zaregistruji se, a už hned můžu přispívat bez jakého koliv přijímání?

    OdpovědětVymazat
  27. [26]: Neboj se jen jsem žila v "utajení" mého malého foto bložínku přihlásím jen ještě nechápu ten systém

    OdpovědětVymazat
  28. Myslím, že je to dobrý nápad ale  moc se v tom nevyznám.A navíc při registraci se mi ukáže že moje jméno je už zaregistrováno ://

    OdpovědětVymazat
  29. [27]: Zaregistruješ se do sekce REGISTRACE. Tam si tvůj příspěvek prohlédne někdo z adminů a když nebude mít nic proti, napíše, že jsi přijata a tvůj příspěvek přesune do sekce ČLENŮ.[28]: To na začátku asi každý, ale určitě si zvykneš xD[29]: Také? Již dvakrát se nám to stalo, chyba systému. Napiš mi svůj e-mail a já ti účet zaregistruji a pošlu heslo.

    OdpovědětVymazat
  30. [30]: Jo ták, aha. Tak super, už to chápu, díky!

    OdpovědětVymazat
  31. [31]: To jsem ráda a doufám, že se ti bude v Klubu líbit xD Mám předem pocit, že žádné námitky k tvému členství nebudou   Možná menší připomínka, ale ta nebrání přijetí xD

    OdpovědětVymazat
  32. [6]: Celkem si se změnila Bereniko... chválihodné....Dívám se na ten Váš nový prostor pro snílky...je to docela uvolňující pro mysl dokonce i nesnílka... v každém případě kouzelné (to je to správné slovo)..[30]: Kolik vás adminů vlastně je ? Dík.. respektive kde jsou také ostatní...

    OdpovědětVymazat
  33. [33]: To mne těší [34]: Změnila? Vzhledem ke slůvku "chválihodné" to bude k lepšímu, takže to beru jako pochvalu A děkuji. Kouzelné to být mělo. I tak ale musíme doladit pár nedostatků. I dnes jsem ještě předělávala rubriky, Snílci ještě nejsou zcela aktivní, přemýšlím i nad RPG...A kolik nás je? Těžká odpověď xD
    Prakticky já jako Hl. admin, pak Sussanah, Fantaghira a další. Jenže ve skupině jsou s námi i ti, kteří již správci nejsou nebo nikdy nebyli jako Temnářka, Nel-ly nebo Lady Dariel. Správcem byla i Venom, i když bez Facebooku už to nejde. Takže... Kolik je správců? Těžko říct
    Nepříliš vyspělé, ale vždy, když bude někdo potřebovat, má se na koho obrátit.
    Pravda je, že opravdu sami nevíme. Někteří se ještě nezaregistrovali, někteří nemají ještě čas. Dle fóra máme pět správců xD Ale samozřejmě je nás víc...

    OdpovědětVymazat
  34. Mám ten samý problém jako [29]: jinak bych se moc ráda zaregistrovala.

    OdpovědětVymazat
  35. Zní to nádherně, ale zdá se mi, že mám hned problém... Moje přezdívka už je zabraná. Jak je to možné?:( Mohla bych poprosit Bereniku také o pomoc? Jinak systém fór mám ráda, určitě to přispěje k lepší přehlednosti a s klubem to půjde jen k nebeským výšinám.

    OdpovědětVymazat
  36. [36]: a [37]:
    Ach, to fórum. Samozřejmě to není problém váš, ale náš a my ho samozřejmě i vyřešíme. Pokud registrace nejde z důvodu "zabrané přezdívky" pošlete mi e-mail (Klub.Snilku@email.cz) a napište mi, jaké chcete heslo. Účty vám založím.

    OdpovědětVymazat
  37. [39]: Není vůbec zač

    OdpovědětVymazat
  38. Já jsem to nějak nepochopila... I když to není nic neobvyklého, já se nikdy v ničem pořádně nevyznám
    Když jsem byla členem KS tady na blogu, mám i tak posílat tu registrační tabulku? Asi ano, že?

    OdpovědětVymazat
  39. [41]: Když jsi členem zde, jsi členem i tam. Jediné, co musíš udělat je vyplnit tu "registrační tabulku" Jednodušeji řečeno klikni sem - http://libere.my-goo.net/f2-clenstvo - a pak na tlačítko "New topic," které nejde přehlédnout. Objeví se ti tabulka, do které píšeš jako na každém fóru. Uvedeš jméno, adresu blogu, něco o sobě a něco z blogové tvorby. Chceš-li můžeš přidat své oblíbené spisovatele, malíře... Různě si text vybarvit či zcela libovolně upravit. Pokud tam budou základní údaje, smíš dopsat cokoli. Je to takové představení členů.Jinak doufám, že se ti fórum bude líbit. Kdybys cokoli potřebovala, stačí napsat. Sem nebo kupříkladu e-mail na Klub.Snilku@email.cz  
    Od toho jsme tu, abysme poradili.

    OdpovědětVymazat
  40. Juj. Snad udělám všechno správně..

    OdpovědětVymazat
  41. [43]: Ano, skvěle. Ještě zbývá napsat něco o sobě. Každopádně doufám, že se ti na fóru bude líbit

    OdpovědětVymazat
  42. ahoj, hele, je mi jasný, že se na to už nejspíš ptal někdo přede mnou, takže se omlouvám, jestli kvůli mě budete muset na stejnou otázku odpovídat dvakrát. takže pokud nejsem členem a chci se jím stát, kde se mám na tom novym webu přihlásit?

    OdpovědětVymazat
  43. [45]: Jsi členem stále. Na fóru napíšeš příspěvek ne do registrace, ale do sekce členstva(http://libere.my-goo.net/f2-clenstvo) Napíšeš svůj blog, přezdívku, kontakt, něco o sobě a ukázku z tvorby. A k tomu cokoli chceš, jakýmkoli způsobem chceš. Záleží to jen na tobě.Zaregistrovaná, jak vidím, už jsi, takže to snad půjde.Jen ještě pro jistotu připomenu, že kdyby nešlo odeslat příspěvek, stačí odstranit zavináč či "Http://" před adresou blogu. Pak už to zcela jistě půjde.Doufám, že jsem alespoň trochu pomohla.

    OdpovědětVymazat
  44. [46]: mám dojem, vzhledem k tvé první větě "jsi členem stále", že jsme si nějak nerozuměli. já totiž právě členem nejsem. byla jsem s jinym blogem, ale s tím jsem z osobních důvodů sekla a pak už jsem se nestihla dostat do vzducholodě, takže ne, nejsem člen. ale pročetla jsem si předchozí komentáře a jestli jsem to správně pochopila, tak mám dát příspěvek sem:http://libere.my-goo.net/t2-registrace-a-jeji-podminky, je to tak? omlouvám se za komplikace, mám v tom prostě guláš a nechci to tam napsat blbě.   

    OdpovědětVymazat
  45. [47]: Ano, v tom případě ano. I když teoreticky vzato bys mohla i do členů. Když nám někdo napíše, že zrušil blog a tak dále, nebývá problém nechat ho mezi námi nadále a jen změnit adresu.

    OdpovědětVymazat
  46. [49]: Btw, napsat tohle na web Klubu je opravdu inteligentní xD

    OdpovědětVymazat
  47. Zdar všichni, mimochodem máš pěkny design webu :), taky jsem začal blogovat, můžu vás tedy poprosit o kuknutí na můj nový blog :))http://ashgriel.blogspot.com/ děkuji ;)

    OdpovědětVymazat