7. června 2017

Photo - Sklenice vody

Přístav pro všechny zasněné fotografy hlásí návrat.
Zdravím Snílci,
možná uvažujete, zda náhodou nemáte vidiny, ale není tomu tak. Snad některé z vás potěší, že se Photo vrací zpátky mezi živé. Předlouho mlčelo, až zapadlo do prachu ticha, ale my jej přece nenecháme zmizet v minulosti. Místo toho se s ním vydáme vstříc budoucnosti.

Malé zopakování nikomu neuškodí. Photo je tady pro všechny členy Klubu snílků, kteří rádi fotí. Do Phota můžete posílat cokoliv - krajinky, zvířata, lidi (klidně i akty) nebo každoděnní svět kolem vás. Každá fotka je vítaná, i když si třeba myslíte, že neumíte fotit. Nebo máte starší zajímavé fotky v šuplíku (nebo spíš v počítači), které chcete ukázat, tak neváhejte a pošlete je.
Nebojte se a posílejte cokoliv vás napadne na náš klubovém emailu klub.snilku@email.cz, do předmětu piště Photo a k fotografii připojte název s popisem, nezapomeňte se podepsat a přiložit odkaz na blog.

Photo byla dříve každotýdenní rubrika, ale uvidíme jak to půjde podle zájmu. Zatím bych to viděla asi na obtýdenní setkávání. Posílejte své fotografie, ať tu mám co ukazovat. Na léto bych vyhlásit nějakou výzvu, abyste nezaháleli a fotili svět okolo. A uvažuji, pokud byste se ze začátku ostýchali posílat svá dílka, že bych procházela blogy členů a ukazovala tu podle mě zajímavé práce, samozřejmě s odkazem na váš blog.

Hogwars.cz, neboli internetová škola čar a kouzel v Bradavicích, která mi krade čas, ale zároveň bych zdi hradu neopustila ani při zemětřesení. Najdu tady mnoho nápadů, inspirace a možnosti být kreativní, a tak se stalo, že jsem fotila sklenici vody v různém prostředí.









Co kdybyste také zkusili vzít sklenici vody a naaranžovat ji do různých kompozic, prostředí, nafotit v jiných úhlech. Myslím, že by to mohla být docela zábava, co myslíte? A výsledek mi pošlete na klubový email, abych se mohla pokochat a ukázat vaše práce tady v Photu. Když dělají dva totéž, tak to nikdy nedopadne stejně. Inspirujte další Snílky ke kreativnímu focení.

S pozdravem,
Zdeňka M.

3 komentáře:

  1. Oooo, toto ma teší. Asi vás zase raz začnem spamovať, keď už sa aj ku blogu vraciam

    OdpovědětVymazat
  2. Vítej zpět, Photo! :) Ha, nutellová sklenička! Je to nejspíš překlep, ale líbí se mi slovo "každodění", které znamená prostě ten každodenní svět, všední i nevšední dění :) Akorát když teď na to koukám, asi to nevypadá úplně esteticky a trochu mi to připomíná jedno ještě kratší ne úplně vhodné slovo Tak asi nic, hm.Témata/zadání jsou asi nejlepší, a klidně když je jich v jednom týdnu víc, člověk pak snáz něco vybere, a nejlepší jsou fotky, které jich kombinují víc dohromady :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nápadité Super, že se photo vrací, možná bych se mohla i já zase jednou chopit foťáku...

    OdpovědětVymazat